Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

PortalPortal  AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  SourceBansSourceBans  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Admin incompetent

In jos 
5 participanți
AutorMesaj
Sandu
Rampage
Rampage

Numarul mesajelor : 30
Data de inscriere : 17/06/2009
Varsta : 34
Localizare : Balti

Admin incompetent Empty
MesajSubiect: Admin incompetent   Admin incompetent EmptyDum Iul 12, 2009 3:16 am

Domnul admin edelweiss este incompetent.
El restrictioneaza awp cu totul cind eu il ucid de 2-3 ori, si a dat kick unui coleg de clan pentru fraza run lola run.
http://www7.zippyshare.com/v/68995684/file.html

doc din console ca dovada

Ma tem ca cu asha comportament nimeni n-o sa joace pe server in curind.

Ultima editare efectuata de catre Sandu in Dum Iul 12, 2009 1:41 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
aD!Das
Vizitator

Admin incompetent Empty
MesajSubiect: admin   Admin incompetent EmptyDum Iul 12, 2009 3:50 am

Eu sunt deacord cu domnul Sandu, plus la asta el poate de exemplu in joaca sa te impinga intro prapastie fara o pricina normala si adecvata, cu si so intimplat astazi.
Sus In jos
υσřĺōη-MD
Rampage
Rampage

Numarul mesajelor : 36
Data de inscriere : 21/05/2009
Varsta : 31

Admin incompetent Empty
MesajSubiect: Lasatil in pace   Admin incompetent EmptyDum Iul 12, 2009 5:11 pm

Ma eu nu inteleg ce va aninati voi de edelweis el are tot dreptu sa va deie ban kick sau ce vre el pentru ca pina amu admini nau fost aspri cu voi si va faceti de cap dar amu sa gasit un miniadmin mai serios si damu nu aneti ce face decit sa va aninati de el pe degeaba
Sus In jos
ξδεļωείśś
Dominating
Dominating

Numarul mesajelor : 24
Data de inscriere : 29/06/2009
Varsta : 35
Localizare : Chisinau

Admin incompetent Empty
MesajSubiect: Re: Admin incompetent   Admin incompetent EmptyDum Iul 12, 2009 5:41 pm

Сначала провоцируют, а потом жалуются, за что Слэй, за что кик, за что муте... как дети маленькие! Почитай правила, а потом жалуйся. Выглядишь очень глупо.
Sus In jos
Sandu
Rampage
Rampage

Admin incompetent Empty
MesajSubiect: Re: Admin incompetent   Admin incompetent EmptyDum Iul 12, 2009 6:01 pm

υσřĺōη-MD a scris:
Ma eu nu inteleg ce va aninati voi de edelweis el are tot dreptu sa va deie ban kick sau ce vre el pentru ca pina amu admini nau fost aspri cu voi si va faceti de cap dar amu sa gasit un miniadmin mai serios si damu nu aneti ce face decit sa va aninati de el pe degeaba

nu ma anin ca nu e o creanga, si tu n-ai dreptate, el nu are dreptul sa dea ban kick sau ce vre el fara nici un reason, trebu sa fie o explicatie a oricarui ban sau kick, el a explicat asta prin aceea ca lui nu iau placut cuvintele run lola run, crezi ca e normal? sau cind eu il ucid cu awp el face restrict asta e normal?
Sus In jos
Sandu
Rampage
Rampage

Admin incompetent Empty
MesajSubiect: Re: Admin incompetent   Admin incompetent EmptyDum Iul 12, 2009 6:05 pm

Edelweiss a scris:
Сначала провоцируют, а потом жалуются, за что Слэй, за что кик, за что муте... как дети маленькие! Почитай правила, а потом жалуйся. Выглядишь очень глупо.

Cine te provoca? adidas? a zis run lola run si kick? da pentru ce restrict la awp? si numai atunci cand eu te ucid cu awp. Ce concluzie pot sa trag?
1 tu singur nu stii regulile
2 singur te comporti ca un copil, deoarece te inervezi cind cineva te ucide, sau glumeste asupra ta.

Comportamentul trebuie sa fie adecvat la toti, nu numai la jukatori. Daca un admin (oricare, nu neaparat tu) se comporta ca un toromac, cum el poate sa ceara de la jukatori respectarea regulilor?
Sus In jos
ξδεļωείśś
Dominating
Dominating

Admin incompetent Empty
MesajSubiect: Re: Admin incompetent   Admin incompetent EmptyDum Iul 12, 2009 6:11 pm

Sandu a scris:
Edelweiss a scris:

Cine te provoca? adidas? a zis run lola run si kick? da pentru ce restrict la awp? si numai atunci cand eu te ucid cu awp. Ce concluzie pot sa trag?
2 singur te comporti ca un copil, deoarece te inervezi cind cineva te ucide, sau glumeste asupra ta.

Comportamentul trebuie sa fie adecvat la toti, nu numai la jukatori. Daca un admin (oricare, nu neaparat tu) se comporta ca un toromac, cum el poate sa ceara de la jukatori respectarea regulilor?

Во-первых, он сказал не только run lola run, во-вторых, весь твой клан достаёт меня с самого начала! ! Вот за это и такое к тебе отношение! А насчёт рестрикта АВП, это дело админа, КОГДА и ЗАЧЕМ делать рестрикт.
Sus In jos
Sandu
Rampage
Rampage

Admin incompetent Empty
MesajSubiect: Re: Admin incompetent   Admin incompetent EmptyDum Iul 12, 2009 6:19 pm

Edelweiss a scris:
Sandu a scris:
Edelweiss a scris:

Во-первых, он сказал не только run lola run, во-вторых, весь твой клан достаёт меня с самого начала! ! Вот за это и такое к тебе отношение! А насчёт рестрикта АВП, это дело админа, КОГДА и ЗАЧЕМ делать рестрикт.

Eu am documentu din console cu chat, acolo nu-i nimic (*DEAD* [๖ۣۜBΣLtsY] » aD!Das : begi lola begi
*DEAD* .[๖ۣۜBΣLtsY] » bordey « : )
тβς »Denis is joining the Counter-Terrorist force
тβς »ξδεļωείśś is joining the Terrorist force
.[๖ۣۜBΣLtsY] » Vasilika is joining the Counter-Terrorist force
.andrei 333 ( MD ) is joining the Counter-Terrorist force
Teams have been swapped!
*DEAD* .[๖ۣۜBΣLtsY] » Vasilika : |̲̅ت̲̅|
Player: тβς »ξδεļωείśś is camping with ak47
*DEAD* Миха MD[ŨŁĮדRA] : Very Happy
* .R0x0r changed name to fAuSt_[MD]
* lawlipawpz changed name to .lawlipawpz
.lawlipawpz (RADIO): Fire in the hole!
.lawlipawpz left the game (Kicked by Console : " Mожете подключаться заново ( You can connect again)")
Current Map is de_dust2
Player: .VanDorin is camping with scout
Player: тβς »ξδεļωείśś is camping with knife
.[๖ۣۜBΣLtsY] » bordey « (RADIO): Fire in the hole!
fAuSt_[MD] (RADIO): Need backup.
.lawlipawpz has joined the game
.lawlipawpz ( connected from : United Kingdom )
(ADMIN) тβς »ξδεļωείśś: kicked player [๖ۣۜBΣLtsY] » aD!Das
[๖ۣۜBΣLtsY] » aD!Das left the game (Kicked by Console : You were kicked by Admin))

тβς »ξδεļωείśś : Vasilika pentru ca el ma nerveste!!! fraza lui "run lola run"
good reason

De ce dar sa nu pui restrict la awp la inceputul rundei? Dar numai atunci cand eu incep sa ucid cu el?
Si trebuie sa te comporti cu toti egal, toti care au scris maturi au fost banati nu? au primit pedeapsa, atunci cui trebu asta?
Sus In jos
[Morg]
V.I.P.
V.I.P.

Numarul mesajelor : 10
Data de inscriere : 01/05/2009

Admin incompetent Empty
MesajSubiect: Re: Admin incompetent   Admin incompetent EmptyDum Iul 12, 2009 8:27 pm

Voi spuneti ca nu au fost admini aspri?? Da B@RD@K?? da eu?? voi daka atsi adus la asta tema.. vorbim noi altfel.. Evil or Very Mad angry
Sus In jos
๖ΣvịŁ
Admin
Admin
๖ΣvịŁ

Numarul mesajelor : 88
Data de inscriere : 21/04/2009
Varsta : 31
Localizare : România / Piatra Neamţ

Admin incompetent Empty
MesajSubiect: Re: Admin incompetent   Admin incompetent EmptyDum Iul 12, 2009 11:24 pm

1. Restriktie arme nu e pus in reguli , cind se da si cind nu se da restrikt
2. Voi demult cautati de la Edelweiss ban si o sa primiti, dar va merge ca are MINIADMIN
3. Daca il mai zacalibiti pe el eu li4na am sa va dau voua , ca sa va bagati in minte sa enervati adminii
4. Fiecarui om nui va place asa comportament asupra sa, vati legat de un Admin , la care stiti ca nu e FullAdmin

PS: invatativa sa va comportati
Sus In jos
https://yukon-server.all-up.com
Sandu
Rampage
Rampage

Admin incompetent Empty
MesajSubiect: Re: Admin incompetent   Admin incompetent EmptyDum Iul 12, 2009 11:36 pm

๖ΣvịŁ a scris:
1. Restriktie arme nu e pus in reguli , cind se da si cind nu se da restrikt
2. Voi demult cautati de la Edelweiss ban si o sa primiti, dar va merge ca are MINIADMIN
3. Daca il mai zacalibiti pe el eu li4na am sa va dau voua , ca sa va bagati in minte sa enervati adminii
4. Fiecarui om nui va place asa comportament asupra sa, vati legat de un Admin , la care stiti ca nu e FullAdmin

PS: invatativa sa va comportati
1 inseamna ca regulele au lakune, trebuie corectate. nu ti se pare straniu ca pune restrikt la awp cind impusc eu? si nu numai el asa face.
2 cu ce caut ban? tot asa cum adidas a primit kick pentru run lola run, poate dai ban pentru ca te impusc? sau cum?
3 eu il enervez? el e copil? pentru ban trebu sa fie reason !!! nu sinteti din capul vostru
4 eu ma comport normal, si nu ma leg de el, ma indignat faptul ca a dat kick pentru nimic, si restrict la awp.
Sus In jos
ξδεļωείśś
Dominating
Dominating

Admin incompetent Empty
MesajSubiect: Re: Admin incompetent   Admin incompetent EmptyDum Iul 12, 2009 11:48 pm

Sandu a scris:

4 eu ma comport normal, si nu ma leg de el, ma indignat faptul ca a dat kick pentru nimic, si restrict la awp.
То что ты огрызаешься и споришь с админом - это УЖЕ причина для Kick, Slay, Mute. Это тебе не магазин, где "клиент всегда прав"! AWP Restrict - это норма, т.к. всегда когда админ делает Vote Restrict AWP, всегда голосов "Da" больше чем "Nu". И даже если админ ставит restrict, ТЕБЯ это не касается НИКАКИМ боком, не нравится, выйди.
Sus In jos
Sandu
Rampage
Rampage

Admin incompetent Empty
MesajSubiect: Re: Admin incompetent   Admin incompetent EmptyLun Iul 13, 2009 12:00 am

Edelweiss a scris:
Sandu a scris:

То что ты огрызаешься и споришь с админом - это УЖЕ причина для Kick, Slay, Mute. Это тебе не магазин, где "клиент всегда прав"! AWP Restrict - это норма, т.к. всегда когда админ делает Vote Restrict AWP, всегда голосов "Da" больше чем "Nu". И даже если админ ставит restrict, ТЕБЯ это не касается НИКАКИМ боком, не нравится, выйди.

tu nu dai la vot cind faci restrikt, si tu faci restrikt special cind eu jok ku awp, eu problema asta o discut pe forum unde am dreptul sa fac asta : RECLAMATIE ADMIN, deacum nu tu decizi daca am sau nu dreptate.
Sus In jos
ξδεļωείśś
Dominating
Dominating

Admin incompetent Empty
MesajSubiect: Re: Admin incompetent   Admin incompetent EmptyLun Iul 13, 2009 12:22 am

Sandu a scris:
tu nu dai la vot cind faci restrikt
Покажи мне правило, согласно которому я должен ставить рестрикт строго после голосования.

Sandu a scris:
si tu faci restrikt special cind eu jok ku awp
Да у тебя прямо "мания величия", или "звёздная болезнь"! Ты прямо настолько великий снайпер, что специально из-за тебя ставят рестрикт, ты и правда так считаешь? В тот раз почти вся команда терроров бегала с AWP, куда не побеги - AWP. Вот для этого умные люди и придумали Restrict.
Sus In jos
Sandu
Rampage
Rampage

Admin incompetent Empty
MesajSubiect: Re: Admin incompetent   Admin incompetent EmptyLun Iul 13, 2009 12:43 am

Edelweiss a scris:
Sandu a scris:
tu nu dai la vot cind faci restrikt
Покажи мне правило, согласно которому я должен ставить рестрикт строго после голосования.

Sandu a scris:
si tu faci restrikt special cind eu jok ku awp
Да у тебя прямо "мания величия", или "звёздная болезнь"! Ты прямо настолько великий снайпер, что специально из-за тебя ставят рестрикт, ты и правда так считаешь? В тот раз почти вся команда терроров бегала с AWP, куда не побеги - AWP. Вот для этого умные люди и придумали Restrict.

dind la vot restrict awp tu aratzi respectul fata de jucatori si parerea lor la fel cum dai si harta la vot, tu doar nu pui harta din capul tau?

eu nu-s un jucator puternic nici pe de parte, eu nu zic ca jok mai bine decat tine, sunt o multime de jucatori care sunt mai buni ca mine (tu, adidas, nike, si inca citiva nu-i tin minte) pur si simplu la momentul cela restrikt la awp a fost pus exact cind te-am ucis, e o coincidenta?
Sus In jos
ξδεļωείśś
Dominating
Dominating

Admin incompetent Empty
MesajSubiect: Re: Admin incompetent   Admin incompetent EmptyLun Iul 13, 2009 12:45 am

Sandu a scris:
dind la vot restrict awp tu aratzi respectul fata de jucatori si parerea lor la fel cum dai si harta la vot, tu doar nu pui harta din capul tau?
Карту я всегда ставлю после голосования, потому что есть строгое правило. Я правила не нарушаю.
Sus In jos
Sandu
Rampage
Rampage

Admin incompetent Empty
MesajSubiect: Re: Admin incompetent   Admin incompetent EmptyLun Iul 13, 2009 1:09 am

Edelweiss a scris:
Sandu a scris:
Карту я всегда ставлю после голосования, потому что есть строгое правило. Я правила не нарушаю.

Mai sint si reguli de omenie, da eu vad ca la nimik bun nu ajungem. N-are rost sa facem atita flood degeaba deatita ca oricum eu n-o sa am dreptate. Peace on you.
Sus In jos
Continut sponsorizat

Admin incompetent Empty
MesajSubiect: Re: Admin incompetent   Admin incompetent Empty

Sus In jos

Admin incompetent
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Reguli admin
» Model Cerere Admin