Pr0 no_Ob noob
Numarul mesajelor : 5 Data de inscriere : 13/06/2009 Varsta : 30 Localizare : Causheni
| Subiect: Referitor unilor admini depe server care vorbesc incorect. Mier Iul 15, 2009 3:37 am | |
| "No mat" asha cuvint in engleza nu exista adica ca cuvintul "Мат"in limba rusa,eu am cautat sensul acestui cuvint "Mat" in Google cu sens englez shi acesta inseamna covoraş (коврик),ce vreu sa spun cu aceasta ca daca va intra un jucator pe server care shtie limba engleaza el nu va intelege ce inseamna shi ce vor adminii de la el ca shi ca cuvintul "No camp" care are sensul de nici o tabara (не лагерь).Ma bine adminii sa vorbeasca in limba romana sau rusa corect decit in limba engleza incorect. | |
|
Sandu Rampage
Numarul mesajelor : 30 Data de inscriere : 17/06/2009 Varsta : 34 Localizare : Balti
| Subiect: Re: Referitor unilor admini depe server care vorbesc incorect. Mier Iul 15, 2009 11:49 am | |
| Dude, degeaba scrii, pe serveru ista probleme serioase nu se rezolva corect, da nu inca si sa scrie corect. Amush s-aduna ca cioroii si incep sa te spele cu kkt. Si o sa-ti spuie sa citesti regulile | |
|
๖ΣvịŁ Admin
Numarul mesajelor : 88 Data de inscriere : 21/04/2009 Varsta : 31 Localizare : România / Piatra Neamţ
| Subiect: Re: Referitor unilor admini depe server care vorbesc incorect. Dum Iul 19, 2009 2:04 am | |
| eu iam spus lu bordey ca sa scrie corect ca isi arata capacitatile mintale , dar el nu intelege , chiar daca nici nu stii cum sa scrii corec NO ... , las sa scrie detaliat ex: Dont use bad words , ceva de felu ăsta
PS: corect tre sa fie NO cheating NO Camping Dont use bad words asa ar fi mai corect si adminii nu se vor "pozorî"
Ultima editare efectuata de catre ๖ΣvịŁ in Dum Iul 19, 2009 2:08 am, editata de 1 ori (Motiv : am uitat sa scriu ceva) | |
|
V1t3k Multi Kill
Numarul mesajelor : 12 Data de inscriere : 20/06/2009 Varsta : 32 Localizare : Causeni City
| Subiect: Referitor unilor admini depe server care vorbesc incorect. Lun Iul 20, 2009 1:30 am | |
| pr0 | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Referitor unilor admini depe server care vorbesc incorect. | |
| |
|