Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

PortalPortal  AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  SourceBansSourceBans  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Referitor unilor admini depe server care vorbesc incorect.

In jos 
4 participanți
AutorMesaj
Pr0 no_Ob
noob
noob

Numarul mesajelor : 5
Data de inscriere : 13/06/2009
Varsta : 30
Localizare : Causheni

Referitor unilor admini depe server care vorbesc incorect. Empty
MesajSubiect: Referitor unilor admini depe server care vorbesc incorect.   Referitor unilor admini depe server care vorbesc incorect. EmptyMier Iul 15, 2009 3:37 am

"No mat" asha cuvint in engleza nu exista adica ca cuvintul "Мат"in limba rusa,eu am cautat sensul acestui cuvint "Mat" in Google cu sens englez shi acesta inseamna covoraş (коврик),ce vreu sa spun cu aceasta ca daca va intra un jucator pe server care shtie limba engleaza el nu va intelege ce inseamna shi ce vor adminii de la el ca shi ca cuvintul "No camp" care are sensul de nici o tabara (не лагерь).Ma bine adminii sa vorbeasca in limba romana sau rusa corect decit in limba engleza incorect.
Sus In jos
Sandu
Rampage
Rampage

Numarul mesajelor : 30
Data de inscriere : 17/06/2009
Varsta : 34
Localizare : Balti

MesajSubiect: Re: Referitor unilor admini depe server care vorbesc incorect.   Referitor unilor admini depe server care vorbesc incorect. EmptyMier Iul 15, 2009 11:49 am

Dude, degeaba scrii, pe serveru ista probleme serioase nu se rezolva corect, da nu inca si sa scrie corect.
Amush s-aduna ca cioroii si incep sa te spele cu kkt. Si o sa-ti spuie sa citesti regulile Laughing
Sus In jos
๖ΣvịŁ
Admin
Admin
๖ΣvịŁ

Numarul mesajelor : 88
Data de inscriere : 21/04/2009
Varsta : 31
Localizare : România / Piatra Neamţ

MesajSubiect: Re: Referitor unilor admini depe server care vorbesc incorect.   Referitor unilor admini depe server care vorbesc incorect. EmptyDum Iul 19, 2009 2:04 am

eu iam spus lu bordey ca sa scrie corect ca isi arata capacitatile mintale , dar el nu intelege , chiar daca nici nu stii cum sa scrii corec NO ... , las sa scrie detaliat ex: Dont use bad words , ceva de felu ăsta

PS: corect tre sa fie
NO cheating
NO Camping
Dont use bad words

asa ar fi mai corect si adminii nu se vor "pozorî"

Ultima editare efectuata de catre ๖ΣvịŁ in Dum Iul 19, 2009 2:08 am, editata de 1 ori (Motiv : am uitat sa scriu ceva)
Sus In jos
https://yukon-server.all-up.com
V1t3k
Multi Kill
Multi Kill
V1t3k

Numarul mesajelor : 12
Data de inscriere : 20/06/2009
Varsta : 32
Localizare : Causeni City

MesajSubiect: Referitor unilor admini depe server care vorbesc incorect.   Referitor unilor admini depe server care vorbesc incorect. EmptyLun Iul 20, 2009 1:30 am

pr0 Smile
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Referitor unilor admini depe server care vorbesc incorect.   Referitor unilor admini depe server care vorbesc incorect. Empty

Sus In jos

Referitor unilor admini depe server care vorbesc incorect.
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Server Down
» Tutorial server CSS pe Windows
» efectuarea unor skimbari pe serv
» Putine mape jucam pe serv

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: Administrare :: Reclamaţie admin-
Mergi direct la: